Bezorging/retouren

 

Bezorging

De meeste alle artikelen leveren wij uit voorraad en worden zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de behandeling van uw order.

Wij controleren alle artikelen voordat deze verzonden worden.

Ruilen/Retourneren

U kunt artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst mits het artikel ongebruikt is en zich in de afgesloten originele verpakking bevindt.

De portokosten van retourzendingen zijn voor de klant, uitgezonderd daar waar sprake is van:

  • garantie
  • foutieve behandeling van een order door Saxcompany.

Testen:

Het is mogelijk om een door jou besteld mondstuk of instrument uit te proberen en indien deze niet bevalt te retourneren.

Dan gelden de volgende regels:

    Je informeert ons vooraf zodat wij het mondstuk kunnen voorzien van een mondstukplakker.
    In geval van retournering dient het mondstuk en/of instrument compleet met alle toebehoren en vrij van gebruikssporen of beschadigingen te zijn. Van een volledige terugbetaling kan alleen dan sprake zijn.
    De geretourneerde artikelen dienen zich te bevinden in de originele, onbeschadigde verpakking
    Als er beschadigingen of gebruikssporen zijn is SaxCompany.nl gerechtigd deze in rekening te brengen conform onze inschatting en worden deze verrekend met de terugbetaling.
    De kosten voor retournering zijn voor de klant, daarnaast berekenen wij dan een ' re-stockingfee' van 3% van de waarde van het artikel. (minimaalbedrag is de aktuele verzendkosten, maximaal € 50,-- )


 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland