System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key

System\'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key
System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key
System'54

System'54 R-series Power Bell altsax Pure brass Matte key

Prachtige combinatie van Pure Brass ongelakte body met gelakte applicatuur

System'54 saxofoons, handmade in Taiwan. U kent vast wel dat gevoel dat u heeft als u voor de eerste keer op een andere saxofoon speelt en u voelt direkt dat alles klopt; de sound, de ergometrie. de looks maar bovenal het gevoel dat deze saxofoon bij u past. Precies dat gevoel bieden System'54 saxofoons u!

De 'R' staat voor Rolled Toneholes. In combinatie met de grote beker zorgen deze voor extra power en dynamiek ! Mooi om te zien zijn de authentieke details aan dit instrument: Oktaafbeugel in jaren 30 stijl, quick F met 'pearl' , dubbele armen voor meer stevigheid op laag C en B, en meer.

Uitproberen in onze winkel

Als je langs wilt komen om in onze winkel een mondstuk of instrument uit te proberen, dan kun je het beste hiervoor een afspraak maken. Wij werken bij voorkeur op afspraak voor een goede planning.
Dit kan telefonisch: 0736121265 of via het  contact formulier

Online bestelling

Het is mogelijk om een door jou besteld mondstuk of instrument uit te proberen en indien deze niet bevalt te retourneren.

Dan gelden de volgende regels:

  • Je informeert ons vooraf zodat wij het mondstuk kunnen voorzien van een mondstukplakker.
  • In geval van retournering dient het mondstuk en/of instrument compleet met alle toebehoren en vrij van gebruikssporen of beschadigingen te zijn. Van een volledige terugbetaling kan alleen dan sprake zijn.
  • De geretourneerde artikelen dienen zich te bevinden in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Als er beschadigingen of gebruikssporen zijn is SaxCompany.nl gerechtigd deze in rekening te brengen conform onze inschatting en worden deze verrekend met de terugbetaling.
  • De kosten voor retournering zijn voor de klant, daarnaast berekenen wij dan een ' re-stockingfee' van 3% van de waarde van het artikel. (minimaalbedrag is de aktuele verzendkosten, maximaal € 75,-- )
Het is eventueel mogelijk om uw huidige sax in te ruilen op deze saxofoon.
De inruilwaarde is gebaseerd op de te verwachte verkoopprijs minus de kosten voor verkoop en garantie.

Klik hier om de gegevens van uw saxofoon in te vullen en u ontvangt ons aanbod per e-mail.
i
 
€ 1,959.00
incl. BTW
 Direct leverbaar

Koffer 
 
Artikel 46/92  Artikeloverzicht 

 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland